ny spisen

Har ju glömt bort och visa er hur det blev med spisen! Har dock bara en suddig före bild. Men det får duga, var den ända jag hittade så. Men man ser ju iallafall hur mycket skillnad en spis faktiskt kan göra O.o Jag blev iallafall mycket nöjd :D

Sen så har jag ju lovar er mycket fler bilder som jag helt glömt bort.. typ som bordet. Men ni ser ju lite av hur det ser ut iallafall av det som speglar sig i spisen haha ;) Sen så har jag bytt stolar lite fram och tillbaka, så det har inte blivit några målade nu. Lånar mamma & pappas gamla stolar nu. Tycker dom är så himla fina! Men dom är sjukt jobbig och sitta på, låter och har sig hela tiden xD funderar faktiskt på att behålla dem ändå och måla dom istället. Slipper jag leta nya stolar :) fick ju sälja dom gamla eftersom dom var för hög för bordet :/ så typiskt! Men men, dessa stolar är egentligen sååå mycket snyggare! 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao