NY VECKA

Hej finisar! Vet att jag varit extremt dålig på att blogga på sistone. Men jag hinner inte med! Igår hade vi verkligen fullt upp hela dagen, från morgon till kväll. Så bloggning hanns tyvärr inte med. Började dagen med frukost, sen blev det en löptur på bandet, solning, båttur, handla, förbereda middagen, umgås med grannarna, städa altanen, äta middag (vi bjöd även grannarna), hämta Tarzan, en tur till Johans mormor, prommis med vovvarna, koka pasta till Johan och sen blev det äntligen sängen! Har säkert glömt att nämna något också, men det blev verkligen en fullspäckad dag :) Somnade väldigt fort på kvällen kan jag ju säga!

Idag tog jag bilen och åkte hemåt. Verkligen sjukt vad varmt det är ute nu! 32+ har det varit här idag :) Hur härligt som helst! Dock inte så kul för djuren, lider med dom när det blir såhär varmt. Inge roligt. Men man får helt enkelt passa på att vara ute med dom på kvällarna, då det är lite svalare ute :) Hoppas ni haft en bra helg finaste ni, kram!

bjuder på några fula mobil bilder från gårdagen.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao