NYA DÄCK

Ni som följer mig kommer kanske ihåg att jag sa att jag skulle köpa nya dubbdäck till "ny" bilen? och för nån vecka sen var pappa & fixade de, då jag inte orkade göra det själv. Så skönt att få det gjort. Men jag blev helt förstörd då jag märkte att det inte blev någon skillnad när man körde. Den svajade fortfarande omkring.. bortkastade pengar jo tack.. (fast bra med dubbdäck iaf, inge förtjust i allround). Men då fick vi ta in den på verkstan och såklart så var det nå fel på den (kommer inte ihåg exakt vad det var för fel då mitt minne är helt väck). Men som tur är hade jag 1 månads garanti på bilen och den hade inte hunnit gå ut än. Så idag lagade bilhandlaren jag köpte den av gratis, tack och lov! Så nu hoppas jag verkligen att den är helt fixad. För jag klarar verkligen inte av något mer krångel nu.

Det står ganska tomt här på bloggen just nu då jag har noll ork till att skriva här. Är extremt dålig just nu och jag kommer skriva lite mer om det i ett annat inlägg. Har hållit på och skrivit på det i ca 2 veckor nu, för jag klarar inte av att sitta vid datorn nå långa stunder då jag har problem med huvudvärk eller migrän VARJE dag. Så vi får se när det kommer bli klart och publiceras! Handlar i alla fall lite om hur det har varit att leva med ME dom här 8 åren och skillnaden från då & nu.

Förlåt för ett rörigt inlägg, men min hjärna är verkligen helt mos! Hoppas ni får en trevlig helg, kram bästa ni!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao