NYTT I HEMMET

Hello beauties! Tänkte visa er mina senaste inköp till hemmet som jag gjorde för ett tag sedan. Det blev dags att köpa ett nytt och större katträd till katterna, då dom andra små jag hade var trasiga. Är jättenöjd med detta och katterna verkar också nöjda :) Så skönt att ha fått slänga iväg dom 3 andra små klösträden som jag hade. Dom tog bara massa onödig plats och var inte så fräscha!

Sen så är även denna kristall lampa ny i hemmet. Behövde en emellan köket och tvrummet/sovrummet och denna är ju bara såå fin :) Älskar verkligen kristall lampor, känns ju bara så himla lyxigt på något vis! Har ju en kristallkrona här i tvrummet/sovrummet också, love it! Den här nya är såklart en billigare variant & den finns att köpa på Rusta. Hade även tur då den var på rea när jag köpte den :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao