NYTT SKOV

Hej finisar! Gud vad längesen jag skrev något här nu! Helt galet vad tiden går.. Hoppas allt är bra med er :) Med mig är det hyfsat, trots nytt skov i ME:n. Visst är det jobbigt och kämpigt. Men det känns ändå helt okej (for now). Vissa dagar är självklart bättre än andra. Så man får ta till vara på dom dagarna och njuta till fullo :)

Vet inte om det hänt så mycket sen senast jag skrev här. Eller jo, jag har ju faktiskt flyttat till Ljungaverk! Herregud, det trodde man aldrig, att man skulle bli Ljungabo. Men vad gör man inte för kärleken? :) Trivs i alla fall bra här, med Erik & djuren. Men har ändå lite hemlängtan, till Finnsta. Älskar ju det huset och hoppas på att jag och Erik kan flytta dit något i framtiden. Men det får tiden visa :) Just nu trivs vi bra här! Det värsta just nu är nog saknaden efter mormor. Det är så svårt att förstå att hon inte finns mer. Det känns som att hon kommer komma hem när som helst. Allt står orört. Jävla Corona! Är så himla less på dig nu.. Sjukt vad lyckligt ovetandes man var förra året vid den här tiden. När man trodde att det bara var en vanlig influensa. Ack så fel man hade! Att den tagit så många människor liv är så sjukt sorgligt. Man undrar ju om mänskligheten någonsin kommer bli sig likt efter denna pandemi? eller kommer pandemin aldrig ta slut? Vad tror ni?

Jag hoppas i alla fall att det kommer lugna ner sig när dom flesta fått vaccinet. Visst, alla kommer inte ta. Men jag tror nog fler tar än dom som inte tar. Jag var osäker på att ta först. Men jag kom fram till att om jag tar vaccinet så har jag en bättre chans. För om jag inte skulle ta och få Corona, så kanske min ME inte skulle klara av det. Antingen dör jag eller så blir min ME sämre. Visst kan min ME bli sämre av vaccinet också. Men.. tänk då vad dålig jag skulle bli om jag fick Corona. I vaccinet finns det ju endast en liten dos av viruset. Så jag tror helt enkelt att jag har bättre odds om jag tar vaccinet :) Men jag förstår dom som tvekar och inte vill ta. Då allt känns så fram stressat, man vet ju inte vad det kan ha för biverkningar. Om jag var frisk, hade jag nog väntat något/några år innan jag hade vågat tagit det. Men som sagt, allt är upp till var & en om hur man vill göra :) Kommer du ta vaccinet?


Ha det bäst fina ni och ta hand om er!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao