ögonbryn

Så jäkla less på mina ögonbryn! Dom är så fruktansvärt fula. Dem börjar på helt fel ställe. Måste lägga upp en bild så ni fattar vad jag pratar om.

nu får ni en ful bild på en osminkad finnig sjukling, men hoppas ni överlever xD

På bilden längst till vänster där pil 1 är, ser man vart mina ögonbryn börjar och på bilden längst till höger vid pil 2, ser man vart egentligen ögonbrynen ska börja.

Det är liksom ett stort gap där i mellan, vilket är oerhört fult! Och mina ögonbryn verkar inte vilja växa sig ditåt.. Nu tänker ni säkert att visst, hon kan ju måla dem. Men jag kan verkligen inte sminka ögonbryn :o det går helt enkelt bara inte.

Så jag lär nog tatuera mina ögonbryn en vacker dag då jag har råd och kan prioritera dem. Just nu ser det ut som det är några år tills dess, men man kan ju drömma menar ja ;) För såhär kan jag ju inte gå och se ut längre.. fy.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao