Ombokat EKG

Hej finisar! Blev ingen bloggning igår då jag inte hann med för fem öre. Hade en hel del att göra här hemma. Sen på eftermiddagen var jag iväg till mor & far. Blev kvar där i några timmar då dom bjöd på grillat :) yumyum! Sen hann jag inte mer än att komma hem så kom Liz. Var ett tag sedan vi sågs, så det var roligt att få umgås lite :)

Idag var det egentligen meningen att jag skulle till VC och göra EKG. Men jag hade feber och en jävla smärta imorse så jag tog mig aldrig iväg. Bokade om till nästa tisdag istället. Klev upp ur sängen vid typ 2 idag. Sen har jag hunnit med att mocka åt kaninerna, satt igång en tvätt och duschat. Var tvungen att städa åt dom, så då är det bara att bita ihop och göra det. Nu är jag iallafall helt utslagen, ligger i sängen och vill aldrig mer kliva upp känns de som. Lär nog inte bli nå mer gjort idag kan jag tänka mig.

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har! Kram

Vårat båthus som håller på att försvinna under vattenytan. Denna bild är tagen i förrgår och igår när jag var ner dit var de ca 1 m högre vatten. Helt galet!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao