One piece beställd!

Glömde att uppdatera igår, så tar det nu istället! :)

Igår så kom Sara hem och överraskade mig! :') hade ingenaning att hon skulle komma hem, såklart ska dom alltid lura mig! och såklart så går jag på det varje gång!
Så igår så åkte vi runt och letade efter möbler på både erikshjälpen i ånge & i fränsta. Hittade inte en ända grej konstigt nog :s trodde verkligen att jag skulle hitta någonting, men icke! Sen åkte vi till mormor och fikade, så då passade jag på att kika på hennes vind också. Hittade ingenting där heller, ev ett soffbord. Men det var lite stort. Sen var vi till Agneta & kollade, hittade ingenting där heller. Eller jo, ett skåp som man kanske kunde ha i hallen. Får ta det med Elsa sen! :)

Idag vaknade jag av att Sara flög i sängen och sa att hon hade hittat en billig One piece, så vi beställde en varsin :) kommer bli helt underbart att ha en!
Sen har jag hunnit att kolla lite på Ikea också, hittade ganska billiga soffbord & tvbord så får ta ett snack med Elsa sen idag. Kan ju bara säga att jag tycker att Lack serien är ganska grym!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao