onsdag 26/4

Ja jag vet, har inte lyckas kommit igång bloggandet igen ;) saknar det dock, att kunna skriva av sig lite och gå tillbaka i tiden åh se vilka framsteg man gjort. Men jag vill inte stressa fram nått, börjar jag blogga igen på allvar så lär det märkas helt enkelt :)

Idag har jag städat, tvättat, klippt klor på khloe, beställt hem khloes hundmat, skrivit ut parningsavtal från skk och bjudit liza på middag (kyckling inlindade i bacon och potatisgratäng). Middagen var helt klart de bästa på hela dan👌 så gott!!

Imorgon ska jag fara till veterinären med khloe och kolla patella åh göra en ögonlysning. Håller tummarna att allt är som de ska! Då det är tänkt att hon ska paras nu :) så spännande!! drar med mig pappsen också så jag slipper åka själv hehe. Kommer va ett nervvrak! så himla nervös! Men förhoppningsvis går det bra :) Lär nog uppdatera er imorgon om hur det har gått. Nu måste jag sova, nattinatt!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao