Operation imorgon

Hej finisar! Blev ingen bloggning igår. Vi var iväg till Johans stuga igen, blir ni förvånade? ;) Vi var iallafall där hela dagen.. igen. Så var helt sopslut när vi kom hem igår. Hade tänkt att Youtube videon skulle varit uppe vid det här laget. Men har inte haft nån tid alls i helgen och fixa klart den. Så ska försöka hinna göra det ikväll :) Så den ska upp i veckan här, det lovar jag er!

Nu är jag Iallafall hemma och har enorm ångest. Då jag ska iväg till käkkirurgen imorgon och operera bort två visdomständer, omg! Jag är livrädd! Tycker inte om tandläkaren och jag har aldrig borrat eller nått förut. Så ni kan ju tänka er hur ångesten stiger för varje minut just nu! Vet inte hur jag ska klara av detta. Är verkligen fruktansvärt rädd! Vi får se om jag överlever morgondagen alltså..

bild från pixabay

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Aldenfalk
Aldenfalk,
det kommer nog gå fint! de vet vad de gör 👌🏻
nouw.com/aldenfalk
cecilija
cecilija,
Jag får hoppas på de 😣
nouw.com/cecilija
Emmawilner
Emmawilner,
det kommer gå så bra. tänkt efter sen så är du två tänder fattigare och slupper ha ont 😊
allt kommer gå bra 😊 du är en toppen tjej 😊 ❤️😍
nouw.com/emmawilner
cecilija
cecilija,
Ja man får försöka tänka på det positiva! 😊 Men nu blev operationen inställd.. så får vänta till juni :/ åh tack fina du <3
nouw.com/cecilija
IP: 82.99.3.229
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao