otrevlig telefonförsäljare

Hej snyggingar! Har precis kommit hem från Fränsta. Varit iväg på VC och tagit prover åh sen passade jag även på att handla lite :) Så skönt att ha det gjort! Tog drogprover också då jag måste göra det för att kunna få en ADD medicin. Dock så kommer jag nog inte kunna få den för ens mitt hjärta är bra. Så vi får väl se när de blir.. därför jag skjutit upp proverna så pass länge (sen innan jul), eftersom jag ändå inte kunnat få någon ADD medicin. Så vi får hoppas hjärtat blir bra snart och slår som det ska! Har iallafall börjat medicinera hjärtat så det är ju påväg åt rätt håll nu hoppas jag!

När jag kom hem fick jag ett väldigt otrevligt försäljningssamtal.. brukar aldrig svara telefon när det är okänt nummer, men nu gjorde jag det. Tänkte att det kanske var bilförsäkringsbolaget som har hand om bilolyckan jag var med i för ett tag sen. Men det var de icke! Det var en kille som skulle sälja en livförsäkring av något slag, mot allvarliga sjukdomar. Sa att jag tyvärr inte har råd och inte är intresserad. Han blev jättesur och sa "Vi får hoppas att du klarar dig utan den här försäkring då!" (lät som ett hot) och sedan la han på. Jag blev helt paff! Vilka människor det finns alltså.. suck.

Mina fina älsklingar <3

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Men herregud, vilket bemötande! Jag är så arg när dom ringer och inte förstår när man tackar vänligt men bestämt nej. Jag brukar också säga att jag inte har råd och får då till svar men det kostar bara... Jag brukar svara att det inte bara är - har jag inte ens råd med en liter mjölk är 49kr ex... väldigt dyrt i dagsläget... Du kan få avbetalningsplan... jadajada..... man blir trött på dom!
nouw.com/frökenrödlök
cecilija
cecilija,
Ja riktigt otrevligt, vidrigt rent ut sagt! :/ ja dom fortsätter ju bara och pushar.. och man försöker vara trevlig. Men det går inte alltid kan jag ju säga. Vissa går verkligen långt över gränsen för vad som är okej. Ja eller hur! Så säger dom alltid till mig med, "det kostar bara..." och "men vill du inte veta priset ändå?". Kan dom verkligen inte bara acceptera ett nej och att man verkligen inte har ekonomin till det dom försöker sälja? 😑 ja man blir helt snurrig...
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao