otrevlig telefonist

Dagen började med att khloe väckte mig 05.34 och då ville hon ut och kissa o bajsa. suck.. Men sen la vi oss igen och somna om rätt fort. Tack & lov! Vi sov väl till 11.00 nånting och sen var det bara att kasta sig upp. Då jag skulle städa åt min mormor idag. Hon får så ont i ryggen när hon ska städa, vilket jag också får. Men bättre att jag får det än hon x) hon är ju ändå 86,5 bast. Men hon är så otroligt tjurig så hon har gjort allt själv till nu. Har bara hjälpt henne nån gång per år annars, Men nu blir det varje vecka. Dock så blir det ju så att jag inte orkar städa åt mig själv när jag städar åt henne. Men jag försöker pressa mig själv och göra det ändå.

Sen efter jag städat åt mormor ringde jag till sjukhuset ang. min sjukskrivning. Fick prata med en otrevlig telefonist, grr.. vaad jag verkligen inte tål sådana. Blir så arg och ledsen efter sådana samtal. Hon prata med mig som om jag vore dum i huvudet eller något. Hon trodde att jag inte fattade att läkare kunde vara sjuka..? och hon sa det på ett väldigt otrevligt sätt. jag menar, alltså ÅÅÅÅÅ nähää? kan dom?! Det ända jag fråga var om läkaren hade skrivit om min sjukskrivning, då jag måste ha den och skicka in så jag får nå pengar nästa månad. helt plötsligt vräker hon ur sig: "MEN LÄKARE MÅSTE OCKSÅ FÅ VARA SJUKA CECILIA!" Alltså tror hon jag är dum i huvudet?! Klart som fan att vem som helst kan bli sjuk?! Jag menar, hon kunde ju sagt det på ett trevligare sätt. Typ: "nej hon har inte skrivit om den då hon är hemma och är sjuk. Är det något jag ska hälsa till henne när hon kommer tillbaka? "

Aja.. jag slutar aldrig förvånas av mänskligheten iallafall. Men nu är jag så äckligt stressad! Då papperna måste vara skickade innan 25/11 och de lär jag ju knappast hinna med. Så kanske inte får nå pengar denna månad :( kommer ju seriöst börja gråta då. Usch blir så stressad så jag får såååån vidrig panikångest.

Men snart kommer Christian hit, så han får mig förhoppningsvis på andra tankar ett tag. Har inte träffat han på 2 veckor! jisses vad jag saknar han <3 Nää, nu måste jag försöka lyfta rumpan från soffan och dammsuga här inne hos mig med. See yaaa!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao