our tattoos

Hej hallåsan! Lova ju er en uppdatering från idag när jag och syrran var iväg och tatuera oss :) Så här kommer den! Det gick iallafall jättebra och vi båda blev supernöjda! Vi var till Sundsvall tattoo studio hos Ernie som jag har gått till på 3 av mina andra tatueringar. Han är såå bra! Man är alltid nöjd när man går därifrån, så jag kommer absolut fortsätta gå till honom när jag ska tatuera mig :)

Jag gjorde en vitsippa, den står för min mormor. Hon är fortfarande vid livet, så det är ingen minnestatuering.. än. Hon fyllde faktiskt hela 88år igår. Min fina mormor! Syrran gjorde en blåsippa, den står också för mormor. Vi plockade alltid blåsippor och vitsippor med mormor när vi var små. Hon älskar dom blommorna! Så det är henne man tänker på när man ser dem. Så dom här tatueringarna betyder väldigt mycket för oss! Vår fina mormor!

såhär blev resultaten

Dock blev min lite blodig, så ni får se någon ny bild senare när den läkt :)

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Madelad83
Madelad83,
Vad fina tatueringar 😍 jag vill oxå skaffa en tatuering men jag har inte vågat än, har väldigt låg smärttröskel...
nouw.com/madelad83
cecilija
cecilija,
Åh tack 😄 jag tror du kommer tycka det är värt de efteråt 😊 nu har ju jag förvisso hög smärt tröskel. Men alla jag vet som gjort tatueringar tycker det är värt de 😊 just do it! ❤
nouw.com/cecilija
natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Så fina dom blev 😘
nouw.com/natalieelisabeth
cecilija
cecilija,
Tack vännen ❤😄
nouw.com/cecilija
Christer,

Jättefina gaddningar .....

www.christerholm.nu
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao