PNEUMOKOCKER VACCIN

Hej finisar! Nu var det ett tag sen igen. Jag har varit riktigt dålig nu av och till i 3 veckor och har precis blivit "bättre" igen i veckan, eller ja.. som vanligt och med det menar jag under 39 graders feber osvosv. Skulle kunna radda upp en hel sida med symptom jag har dagligen, men det skippar vi! I alla fall så har jag haft 39 till över 40 grader feber dem 3 senaste veckorna. Dom första 2 veckorna var pga min ME, för att jag "överansträngde" mig så att jag blev sämre. Sen så tog jag pneumokocker vaccinet som rekommenderas för oss i riskgruppen att ta, då lunginflammation är en följd sjukdom som kan komma efter Corona och då kan det vara kört. Pneumokocker vaccinet är även mot öroninflammation och bihåleinflammation, samt allvarligare sjukdomar så som hjärnhinneinflammation och blodförgiftning. Blev riktigt dålig av vaccinet, vilket tydligen inte alls var vanligt för den sortens vaccin. Har hört nu i efterhand att det bara är jag och gamlingarna som blivit dåliga, heellloo kasst immunförsvar! Så ja.. det var nog min ME som ställde till det där också. I alla fall fick jag över 40 graders feber och extrem smärta i vänster armen som jag tog vaccinet på. Dom tror att det kanske blev en infektion i armen och att jag fick en del av sjukdomen eftersom dom sprutar in det med vaccinet. Då var det där alltså en mild version, så vill inte ens veta hur dålig jag hade blivit av den "riktiga". Men nu är jag i alla fall vaccinerad och det ska gälla livet ut, tack och lov!

Annars då? jo jag kämpar på som vanligt och tar dag för dag, finns inte så mycket annat att göra. Sen så hoppas jag att denna Corona tid snart är över.. men tyvärr lär det ju hålla på i några månader till :( fy sjutton.. Ja vi får se om man överlever skiten eller inte. Om jag får det så dör jag ärligt talat hellre, då jag annars kommer bli mycket sämre i min ME och antagligen kommer behöva börja om från 0 igen. Och det orkar jag verkligen inte! Så är det tyvärr och det är nog inte bara jag som känner så som har denna äckliga sjukdom. Men jag bor i alla fall på rätt ställe känner jag, så det är ju inte säkert att man åker på skiten heller. Men det har börjat komma hit nu så man vet ju aldrig.. Hoppas ni klarar er undan Corona och får vara friska! Kram på er <3

Saknar den här skrutten så mycket.. </3

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao