POSTER STORE

Detta inlägg är i samarbete med Poster Store

När jag flyttade tillbaka hem till min hemort år 2015 efter 1 år boendes tillsammans med mitt ex, fick jag äntligen inreda precis som jag själv ville ha det. Det var så roligt och så otroligt mycket möjligheter det fanns. Det var där och då som mitt intresse för inredning verkligen växte! Det var ju så fruktansvärt roligt! När jag tyckte jag hade skaffat in hyfsade möbler och målat om dom så började man fokusera mer på väggarna, det var tomt. Jag funderade länge på vad jag egentligen skulle ha på väggarna, skulle jag ha egen fotade bilder? nää, dom är jag aldrig nöjd med. Så det fanns inte på världskartan att dom skulle pryda mina väggar. Men till slut hittade jag att det fanns Posters. Det hade blivit populärt runt hela världen och det fanns ett jätte stort utbud. Jag kände direkt att det hade passat perfekt här hemma hos mig! Så då beställde jag hem mina första posters.

Poster Store grundandes år 2014 av bröderna Oskar Renlund och Tobias Renlund. Tanken bakom företaget var att konst skulle vara för alla och att vackra saker inte behöver vara så dyra. Miljön är viktig för företaget och därför är alla deras posters tryckta på papper med FSC-miljömärket för ansvarsfullt skogsbruk. Pappret är av hög kvalité och har även arkivegenskaper, vilket innebär att deras posters inte blir gula med tiden. Hur bra är inte det?! Dom säljer även ramar i både trä och förstärkt aluminium. I trä kan man välja antingen äkta ek eller valnöt samt tallskog i vit eller svartfärg. I förstärkt aluminium finns det också ett brett utbud, antingen guld, silver, koppar eller matt svart. Poster Store använder även akrylglas i deras ramar istället för vanligt glas. Vilket jag tycker är super bra! Det går inte lika lätt sönder och är lättare än vanligt glas.

Så när Poster Store hörde av sig för ett samarbete så kunde jag inte annat än att tacka JA. Dom har ett otroligt brett utbud, så det finns huuuur mycket som helst att välja mellan! Kan säga med handen på hjärtat att jag satt i flera timmar innan jag kom fram till vad jag skulle beställa hem. Det tog bara 1 dag, så var dom levererade hem till mig. Snacka om snabb leverans! Tavlorna fick pryda väggen ovanför soffan och jag kan inte vara annat än nöjd! Ni ser ju? hur fint som helst! Nu ser det inte ut som ett tomt skal längre som väntar på att få fyllas upp, nu är det complete. Tycker ni alla ska ta och kika in på Poster Store, då jag kan garantera att ni kommer hitta något som faller er i smaken :) Det finns något för alla! Och vet ni vad det bästa är? Jo jag har nämligen en 30% rabattkod till er som gäller på alla posters (förutom selection) och koden är giltig till och med 20.02.20!

Rabattkod: cecilijao30


Obs! Tavlorna är större än dom ser ut. Bara det att jag har 3 meter i takhöjd.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao