PREMIUM?

Hej snyggisar! Jag har märkt att varje gång jag köper premium här på nouw så minskar läsarna kraftigt. Någon som bloggar på nouw som vet vad det kan bero på? Tycker det är väldigt märkligt och läsarna borde väl öka & inte minska? Det är väl därför man köper premium, för att fler ska hitta till bloggen?.. Jag kommer iallafall inte fortsätta köpa det om de ska bli såhär varje gång. Typ fjärde gången det blivit såhär nu och det är super trist! Köpte det för ca 2 veckor sen då jag tänkte börja blogga igen, men tappade verkligen lusten när det blev såhär.. igen. Verkligen bortkastade pengar!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Jag har aldrig köpt men låter riktig dåligt. Som du säger betalar man för det och det blir nästan tvärtom då är det inte värt det <3
nouw.com/emmamehrali
cecilija
cecilija,
Nej jag rekommenderar dig att inte köpa det! Ja så himla tråkigt.. det är ju inte super billigt heller direkt 😕
nouw.com/cecilija
jonnawasserfaller
jonnawasserfaller,
Men gud vad tråkigt att det blir så. Jag har faktiskt inte tänkt på om det blivit så för mig eller inte... Men förstår att det känns som bortkastade pengar!
nouw.com/jonnawasserfaller
cecilija
cecilija,
Ja jätte tråkigt och väldigt märkligt tycker jag 🤔 det minskar med ca 70% och det är ju jätte stor skillnad! Ja fy.. kommer inte köpa igen 😕
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao