Produkt Recension

Ni kanske kommer ihåg att jag beställde hem massa olika skönhetsgrejer förra veckan? Tänkte nu betygsätta produkterna då jag nu har hunnit prova dem i några dagar.


Bioderma

SEBIUM H2O

Denna har jag provat förut. Fast den för känslig hy. Men tänkte att denna kanske passar mig bättre då jag har mer problem med min oljiga hy. Tycker den funkar hyfsat bra faktiskt. Tar bort alla orenheter och man känner sig fräsch! Så jag ger den 3/5 stjärnor. Kommer definitivt köpa den igen.

Pris: 139:-

Apotekets

Ren Hud Startkit 1-2-3

Detta rengörings kit har jag kört på nu i några månader. Tycker den funkar precis lika bra som alla de dyra märken jag provat. Denna är också anpassad för oss med oljig hy. Så det är ett stort + enligt mig! Men jag har problem med akne och självklart kommer det finnar då & då. Men inte lika mycket som förut. Därför får denna också 3/5 stjärnor.

Pris: 119:- (webbkampanj)

Maybelline fit me

Matte + PORELESS FOUNDATION

Denna foundation hann jag prova några enstaka gånger efter jag hade varit utomlands. Kom ihåg att jag tyckte om den då den var lätt att applicera, så var ju tvungen att prova på den igen! Hade 120 på färgen efter jag hade varit utomlands och det var ju självklart alldeles för mörkt nu för min bleka hy, så jag köpte en 110 nu. Jag är verkligen super nöjd med denna foundation! Helt över min förväntningar. Den ger jättefint matt resultat som ingen annan foundation jag har provat. Rekommenderar denna starkt! Den får faktiskt 5/5 stjärnor av mig.

Pris: 99:-Batiste

DRY SHAMPOO FLORAL

Alltså måste ju bara säga att jag tycker batiste har dom bästa torrschampon! Har provat flera olika men denna är nog en av mina favoriter. Luktar sååå gott! Den får 4/5 stjärnor av mig.

Pris: 69:-


Make up revolution

PRO FIX PRIMER (OIL CONTROL)

Alltså shit vad jag älskar denna! Bästa primern jag någonsin provat. Denna är också anpassad för oss med oljig hy och den håller sminket på plats hela dagen. Awesome helt enkelt! Den får 5/5 stjärnor av mig.

Pris: 95:-

Gillar

Kommentarer

amandanst
amandanst,
Åh kul med recensioner!
nouw.com/amandanst
cecilija
cecilija,
vad kul att du tycker det 😃 kommer nog börja göra sådana inlägg lite oftare!
nouw.com/cecilija
amandanst
amandanst,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao