PROMENAD I SOMMARVÄRMEN

Khloe och jag tog en kort promenad förut idag. Tänkte egentligen ta en lång, men det var alldeles för varmt för lillgumman. Så vi vände ganska fort. Hade iallafall med mig kameran och tog några sommarbilder. Dock ser jag knappt vad jag knäpper på när jag har lilla systemkameran haha! Solen bländar så mycket. Lättare att knäppa med den stora systemkameran tycker jag, när man kan titta genom linsen. Iallafall så blev jag uppäten av broms också, fick nog närmare 7 bett och dom var helt ilsk alltså! Usch, får sådana stora blaffor av broms bett. Är jävligt känslig för dom jävlarna! Hahah som ni hör så HATAR jag verkligen broms ;)

Nån dag ska jag försöka ta några porträtt bilder på ängen som ni ser nedan. Dock är det nog väldigt svårt att göra det själv. Så får se om jag kan hitta någon som fotar åt mig :) Blommorna är så himla fina där nu och gräset är precis lagom långt. Så egentligen skulle det göras med en gång.. men jag har ju så svårt att komma igång med saker och ting. Så vi får se hur de blir med det!

Gillar

Kommentarer

malinedlund
malinedlund,
cecilija
cecilija,
Ja så härligt med sommar 😍
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao