psykisk ohälsa

Just nu är det mycket mer prat om psykisk ohälsa än vad det var för några år sedan. Vilket jag tycker är sååå bra! För några år sedan pratade ingen om det, ingen vågade. När jag kom ut med att jag hade psykisk ohälsa år 2014 så var det verkligen ingen som pratade om det. Nu 3 år senare pratar allt fler om psykisk ohälsa och vad det faktiskt innebär. Är så stolt över alla människor där ute som vågar prata om det, all cred till er!

För er som inte vet så lider jag av psykisk ohälsa och har gjort det sedan jag var ungefär 11 år gammal. Har ett gammalt inlägg från 2014 som jag tänkte ni nya läsare kan läsa: Mina senaste år sanningen.

Iallafall så går jag på utredning på sjukhuset nu och har gjort det sen ungefär februari förra året. Det har varit väldigt tufft, men nu är utredningen snart klar! Tack & lov. Är väldigt nervös inför vad dom kommit fram till. Vet ju deras aningar på vad jag mer kan ha och varför jag är som jag är osv. Men det är ju inte säkert ännu, utan dom måste ju gå igenom allt först innan dom vet säkert. Det dom TROR att jag har är ADD (som jag själv misstänkt) och autistisk spektrumstörning (Aspergers syndrom). Men som sagt är inget klart ännu utan det är bara deras tanke efter alla tester jag gjort.

Jag tänker väldigt mycket på när det har blivit klart och jag äntligen får svaret. Jag har längtat jätte mycket efter att få veta, men samtidigt är jag livrädd. Livrädd för att svaret jag får inte känns rätt. Så samtidigt som jag längtar så gruvar jag även mig nå sjukt! Är verkligen livrädd för att det ska kännas fel.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao