psykiskt trött

Jag är så fruktansvärt psykiskt trött just nu.. Jag har börjat tagit nya tabletter nu och avvänt mig från dom gamla och jag är inte alls mig själv. Eller jo jag är väl mig själv. Men är verkligen extra känslig just nu, när det gäller allt! Börjar inse nu hur mycket dom gamla tabletterna faktiskt funkade :/ Jag har sån extrem ångest nu för ingenting. Precis så som jag hade förr. Hade ju självklart extrem ångest med tabletterna också, men.. då hade jag anledningar till att få det. Nu har jag inte det. Men ja.. det kan ju vara såhär i några veckor innan dom nya tabletterna funkar, men jag vettufan om jag klarar det här.. Så sjukt påfrestande :( Stänger mig inne och vill bara va ifred., blir irriterad för minsta lilla, orkar inget. Är bara så himla rädd att hamna på botten igen så minsta lilla snedsteg skrämmer mig.

Sen så har detta med försäkringskassan tagit otroligt hårt på mig. Det har varit ett rent helvete att inte veta och jag trodde verkligen dom skulle neka. (ansökte i mars) Men jag hade tur! När dom fattade situationen och alla sjukdomar jag har så beviljade dom ansökan. Tack gode gud! (icke troende men ändå) Men nu börjar alla spänningar släppa ang. dem så nu blir jag sååå utmattad. Hade helst velat gått och sovit i ca 1år. Hade verkligen behövts efter senaste året kan jag ju säga!


  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

cecilija
cecilija,
Tack! välbehövligt 😊
nouw.com/cecilija
cecilija
cecilija,
Tack! välbehövligt 😊
nouw.com/cecilija
llindkvist
llindkvist,
Fina du, du är såå stark ❤❤
nouw.com/llindkvist
cecilija
cecilija,
tack bästa du <3
nouw.com/cecilija
emmakristina
emmakristina,
Varför byter du tabletter om de gamla funkade? :/ :*
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
För att jag inte visste om dom funkade. Har tagit dom i flera år nu och vi visste inte om det var tabletterna som dämpade ångesten eller all min utveckling/arbete.
nouw.com/cecilija
Madelad83
Madelad83,
Hoppas det blir bättre snart för dig. Jag blev så glad när jag fick tabletter som fungerade på min ångest å nu klarar jag av jättemycket( enligt min standard) 😁
nouw.com/madelad83
cecilija
cecilija,
Ja det hoppas jag med! Åh vad skönt för dig ❤
nouw.com/cecilija
Alltduvill
Alltduvill,
Älskar din blogg! Skit bra inlägg loveit
nouw.com/alltduvill
cecilija
cecilija,
Haha åh tack 😄 vet dock inte om detta var så roligt inlägg 😅
nouw.com/cecilija
ssandraaf
ssandraaf,
Åh gumman 😟 så jobbigt, finns om du vill prata <3
nouw.com/ssandraaf
cecilija
cecilija,
Tack vännen ❤
nouw.com/cecilija
alicemalmstrom
alicemalmstrom,
Bra att kunna skriva av sig, massa kramar till dig fina du! <3 <3 <3
nouw.com/alicemalmstrom
cecilija
cecilija,
Ja man måste få göra det ibland med! 😊 åh tack <3 kram
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao