RENSAT GARDEROBEN

Hej finisar! Hoppas allt är bra med er :) Med mig är det helt okej, jag tar dag för dag som jag alltid gjort. Men har äntligen lyckas kommit i gång med en massa stök här hemma som jag måste få gjort. Jag hatar verkligen när det inte är ordning och reda.. och nu är det kaos! Jag är i någon slags fas just nu då jag vill rensa bland all skit jag lyckas samla på mig genom åren, som bland annat kläder! I helgen rensade jag garderoben och lyckades få ihop 2st fulla "soppåsar" som ska till Erikshjälpen och en halv "soppåse" som ska slängas. Shit vad skönt det känns inombords alltså! Nu slipper dom ta onödig plats i garderoben och någon annan kan glädjas av dom istället, win win!

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Så duktigt 👌 man får alltid en lättnad så fort man nästan MÅSTE ge bort till en närmaste eller bara får sålt för liksom för oss tjejer är de sååååååå jobbigt att bara välja bort något klädplagg fyyfy..🙈🤣
nouw.com/jenniesh
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao