Rhodos 2016

Ja nu var det ju ett tag sedan jag lovade er att lägga ut lite bilder sedan jag och syrran var i Rhodos. Men har väl skjutit upp det länge nog nu, så nu är det väl dags :) Fotade dock inte nå mycket på den här resan, vilket är lite tråkigt. Men vi tog det mest bara lugnt hela veckan och njöt.

Vårat hotell var verkligen jättefint! :) dock så var det ganska stort, vilket innebär mycket folk. Det var väl de som var fruktansvärt jobbigt för mig. Men de gick bättre och bättre för varje dag som gick. Iallafall så bodde vi på Cosmopolitan hotel i Ixia, alldeles utanför Rhodos :)

Vi njöt mest bara vid poolen hela dagarna och åt glass, drack drinkar, sola och badade såklart! Nån dag åkte vi även in till Rhodos stad. Käkade och handlade lite.

En annan dag for vi faktiskt ut på en båtresa, vilket var enormt härligt! Skönt faktiskt att lämna hotellet ett tag. Båten stannade några gånger så vi kunde hoppa i och bada :) såå himla härligt. Sedan kom vi till ett ställe där vi skulle gå i land och fick vara några timmar. Då passade jag och Sara på att käka lite lunch och det var det godaste vi åt på hela resan enligt mig haha! Efter maten slöade vi på stranden innan det var dags att åka vidare.

Ja så många fler bilder blev det inte tyvärr. Knäppte ju några på telefonen också. Men vi hade det iallafall väldigt bra. Lyxigt med all inclusive och så. Blev en hel del mat och drinkar som åkte ner varje dag ;) Men sedan var denna resan väldigt tuff för mig också. Var en otroligt stor utmaning för mig, men jag klarade det hyfsat bra och en vecka räckte mer än nog. Hade inte klarat av ännu en till. Så jag var väldigt mörbultad när jag kom hem men samtidigt väldigt stolt över att jag klarat av det. Nu vet jag ju att det inte är helt omöjligt för mig att åka utomlands i framtiden om jag vill. Det menar jag med att mina sjukdomar begränsar mig en hel del. Men nu vet jag att det är något jag klarar av och kan göra nån gång ibland, med rätt sällskap vill säga.

när man tittar på alla dessa bilder så längtar man sååå mycket till värmen.. håller ni inte med mig?

Gillar

Kommentarer

hannaashamn
hannaashamn,
Åh underbara Rhodos 😍
nouw.com/hannaashamn
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao