Road Trip

Idag kom jag och Khloe hem efter att ha varit borta i några dagar. Har haft det jättemysigt :) fiska, käka götta, bada badtunna och varit ut på road trip till sandviken fram och tillbaka. Jag fick en rätt stor röding faktiskt när vi var och fiska hihi! 940g vägde den. Så nästan ett kilo! Lite stolt får man va ;) Va ju ca 2 år sedan jag fiskade sist. Så jag blev jätteglad haha :D

När vi kom hem förut idag gick vi ner till sjön en snabbis och jag tog med mig kameran faktiskt ;) (vattnet var alldeles blått och solen lyste så fint) Men blev typ bara nån bra bild. Snacka om ringrostig man är med kameran nu.. (tur photoshop finns).

Har glömt och uppdatera er om hur de gick med Khloe och parningen. Det blir tyvärr inga valpar på Khloe denna gång :( Hon verkar inte vara riktigt mogen för det än. Så håller alla tummarna att de kommer ta sig nästa gång hon löper och att hon känner sig redo då! :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao