S & K

Just nu sitter jag och tittar på Stanley & Khloe som myst ner sig i sängen bredvid varandra. Dom tvättar varandra och myser på, sötnosarna mina <3 Så mycket kärlek djur kan ge alltså!

Idag har jag annars bara tagit det lugnt, känner mig inte alls kry. Vet inte om febern kanske börjar smyga tillbaka? jaja, vi får se vad som händer. Har iallafall suttit och funderar på vad som skulle behöva göras klart innan jul. Har ju stolarna kvar att måla.. hade varit skönt att få det gjort. Men dom måste limmas och spikas först, då dem är så rangliga nu. såååå.. behöver ju liksom hjälp med deråå. Sen så skulle jag behöva fixa lampan också som jag köpte på loppis i somras. Måste be Jörgen fixa en ny kontakt eftersom den som va på den var så gammal att den inte funkade i dessa uttag som jag har här hemma. Också vill jag köpa en ny lampskärm till den, då jag inte alls gillar färgen den har nu. Dock så verkar det vara nån special skärm.. så ska nog köpa tygfärg från panduro och måla om den istället. Sen så har jag ju även kallax hyllan kvar att byta ut i vitt här i tvrummet. Så måste få tag i en sådan och sälja den svarta jag har. Jaa.. jag har helt enkelt lite att göra :/ dock behöver jag pengar för att slutföra alla mina projekt och jag är helt pank just nu såå.. jag får ta det som det kommer helt enkelt! Men hade varit otroligt skönt att få det klart innan jul :) så ska försöka ha det som mål!


utsikten från mitt fönster igår

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao