saknaden är enorm

Hej finisar! Ni kanske har märkt att jag inte bloggat så mycket på senaste tiden. Men har verkligen noll inspiration just nu. Försöker att inte ta bloggen på så stort allvar och blogga när jag själv känner för det helt enkelt :) Idag har det varit en jobbig dag, saknaden efter Puh är enorm. Känns redan fruktansvärt tomt och så kommer det antagligen kännas ett tag. Men jag försöker se framåt och jag vet att det är naturens gång. Jag är glad att jag har dom djur jag har runt omkring mig, vilket gör det hela lite lättare. Mina hjärtan betyder allt för mig!

Sen så har det faktiskt hänt något roligt idag också! Jag har köpt en ny bil! (läs begagnad) men ny för mig :) Jag har dock inte sett den i verkligheten ännu haha! Då jag skickade dit Johan och titta på den, åh han slog till på en gång! Men jag har sett bilder såklart och vad jag kan se så är jag verkligen supernöjd! Så det ska bli spännande att se den in real life i helgen :D Kommer självklart lägga upp nån bild sedan så ni får se hur den ser ut! KRAM

Gillar

Kommentarer

Filippatipsar
Filippatipsar,
cecilija
cecilija,
Ariella
Ariella,
Vilken fin vinterbild
nouw.com/ariella
cecilija
cecilija,
Tack så mycket😊
nouw.com/cecilija
emmakristina
emmakristina,
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao