SELFIES

Hej snyggingar! Igår tog jag och Fridis en promenad på sjön med vovvarna. Så härligt att få komma ut lite :) Dock fick jag sjukt ont efter. Men kände att det var bra för mig ändå. Tänkte faktiskt på att ta med mig kameran, men jag avstod från det. Skulle aldrig orka hålla i den. Så det blev inga bilder överhuvudtaget igår, inte ens med telefon. Efter prommisen åkte vi till Frida och käka lite middag, så gött! Det bjöds på biff, pommes och vitlöksbröd. Båda var as hungriga, så man var rätt nöjd efteråt haha ;) Sen vid halv 8 började galna professorn på tven, så vi tittade på den. Sjukt längesen man såg den :) Efter en stund kom även Lisa dit en sväng, trevligt :D Åkte hem direkt efter filmen, var sååå trött!

Idag har jag mest bara sovit, är helt slut i både huvudet och kroppen. Så det har varit väl behövligt! Mor & far bjur på middag ikväll också, så skönt. Har inte kört något sen olyckan, så blir första gången nu. Men jag har nog inga problem med att köra känns det som. Är mer rädd för djuren, verkligen livrädd att sätta dom i bilen nu! Vet inte riktigt hur jag ska klara av det om jag ska vara ärlig.. Så det är något jag verkligen gruvar mig för.

Nyaste selfisarna på mig, tagna för ca 2-3 veckor sedan.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao