Skam & PLL

Igår eftermiddag så kom liz hit med sallad, nutella och glass :D Namnam!! Vi kollade på sista avsnitten av skam och PLL.. tycker det är så dåligt att dom redan lägger ner skam :( det hade kunnat fortsatt i flera säsonger till ju! Riktigt dåligt. Men PLL var det väl dags att dom la ner. Det hade ju spårat lite faktiskt. Men kommer ändå sakna serien! Så bra!

Sen så var vi även iväg med min kusin till hennes ny köpta stuga :) Spännande! Mycket att göra där med kommer nog bli super bra när det är klart! Jättefint läge och bra utrymme i stugan :) Knäppte tyvärr inga bilder.. borde kanske ha gjort det.. tänkte inte på att ta med mig kameran heller.. klant!

Nu om ca 30 min kommer liz hit igen. Vi tänkte åka och kika på några bra ställen att fota varann på. Sen tänkte vi även passa på att fota massa naturbilder nu när vi ändå är iväg :) mys! Hoppas vi hittar några riktiga pangställen!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao