SKÖNHETSIDEALEN

Jag måste bara få ut mina aggressioner om hur vrickad skönhetsidealen är idag! Det är helt sjukt hur detta är en såkallad PLUS SIZE modell. I mina ögon tycker jag hon skulle kunna vara en "vanlig" size modell. Jag menar.. hon är inte PLUS SIZE nånstans enligt mig! Kallar dom denna människa överviktig? Då är det ju rätt vrickat. "Dina höfter är alldeles för stora"

Det fick Iskra Lawrence höra redan som tonåring när hon sökte jobb som modell.

Hon vägrade att gå med på skönhetsidealen inom modellvärlden.

Hur en "vanlig" size modell ser ut idag är ju rent utav äckligt. Är det såhär modevärlden vill att alla kvinnor ska se ut? sjuka? Kan tänka mig att dessa kvinnor är sjuk och har t.ex. anoerxia och det är modevärlden som skapat dem så. Jag själv tycker verkligen inte det här ser bra ut. Ska barn växa upp och tro att det är såhär man ska se ut? nää, fy!
RESPEKT TILL DENNA FANTASTISKA KVINNA SOM VÅGAR SÄGA IFRÅN

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao