Lördag - Måndag

Hej finisar! I helgen blev det inge bloggande för min del så tar igen det idag istället :) På lördagen så tog jag, Johan och hans bror Olle premiär tur på skotrarna! Sååå kuuul :D älskar verkligen att köra skoter! Det är de bästa med vintern enligt mig :) Jag är ju en enorm fart dåre, så det säger ju sitt hehe! Sen på kvällen gjorde vi pizza (mums) och after eight kladdkaka (ännu mer mums!). Så vi var rätt mätta och belåtna efteråt ;)

På söndagen vakna jag med fruktansvärd mag smärta + så var hela kroppen mörbultad efter skoter åkningen haha. Så det kändes kan jag ju säga! Tog det lugnt några timmar innan jag orkade släpa mig till duschen. Så skönt att duscha när man har ont. Dock hade jag hellre haft ett badkar, så himla skönt ju! Tar ju bort en del smärta. Värme är fantastiskt! Sen hade vi himla tur och blev bjuden på middag också, hos Johans mamma :) Hon hade gjort lasagne, alltså hur gött som helst!!

Idag så åkte jag och djuren hemåt. Skönt att komma hem faktiskt! Har mått väldigt konstigt i helgen, vet inte alls vad det är med mig. Haft frossa, ont i halsen, ont i magen, illamående och antagligen feber också. Så skönt att få landa lite hemma nu :)

Tyvärr fick jag reda på nu när jag kom hem att vi har problem med Internet. Så kommer antagligen inte blogga lika mycket här i veckan för ens det är fixat. Då jag inte är ett big fan av att blogga från mobilen. Föredrar datorn när jag bloggar faktiskt!

bjuder på några mobilbilder från helgen.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Cosmopolitanstories ,
Så gott med after eight kladdkaka 😍 kul med skoter också, aldrig testat dock men verkar vara en häftig upplevelse 😊
cosmopolitanstories.com
cecilija
cecilija,
Ja det är verkligen det godaste som finns! Smälter i munnen 😍 men shit!! Du måste testa 😊 har kört sen jag var liten och jag älskar det!
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao