Söndag

Hej på er! Idag har det varit full rulle igen. Klev upp, käka lite frukost, hävde igång en tvätt och sedan la jag mig i solen en sväng :) Det var skönt ett tag men sedan började det blåsa lite kallt så jag gick in igen, brr! Syrran och jag åkte iväg en sväng till min kusins nya stuga och kikade, också blev vi bjuden på fika där, mys :) Solen sken igen och det blev jättevarmt där vi satt, så vi fick ta av oss tröjorna efter ett tag. Men vädret lura oss igen, det kom världens skur efter ca 10 min haha! så då for vi hemåt igen!

Just nu har jag precis klivit ur duschen. Johan kommer hit ikväll och då far vi direkt till mor & far då dom bjuder på hemmagjord pizza :D göttans!! Nu får jag inte skriva något mer för kattungen då hon trycker på alla tangenter så jag blir helt galen!! Inte lätt att skriva blogginlägg numera kan jag ju tillägga ;) vet inte hur många gånger jag får skriva om dem..

Hoppas ni har haft en bra dag! kram

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao