söndag & måndag

haha nu har jag glömt bloggen igen :) Men tänkte skriva lite om gårdagen och dagen idag lite fort.   gårdagen: Igår kom Mys kull till världen. Det såg ut som de hade varit en svår förlossning. Tyvärr dog 2/3 ungar :( Bara en liten krabat levde alltså. Men hade inge hopp om att den skulle klara sig heller. Så tiden fick utvisa de. På dan gick jag ner till sjön med Khloe. Hon tog sitt första dopp i sjön! Hon hoppa i frivilligt efter ett tag. Först ramla hon i lite med rumpan, sen märkte hon väl hur skönt de va och slängde sig i vattnet. Det var väldigt skönt tyckte hon! :) Var lite sugen jag också när det var så himla varmt, men jag skippade de. Senare åkte jag till mor & far och käka middag hos dom, igen ;) Tacos, muma!! Sen hann jag vara hemma nån timme innan Christian kom. Vi titta på film och myste bara resten av kvällen :) och tog en prommis med khloe såklart.  
 Stanley följde ju också med ner till sjön såklart!


idag: Klev upp och for till ånge. Hade körlektion, 80 min. Behövdes kan jag ju säga. Fy vad dålig jag kände mig haha x) Men hade ny "handledare" eller vad man ska säga. Så var lite extra nervös! + att jag inte hade kört på ett tag (får skylla på de, hehe). Sen när jag kom hem gick jag ner till kaninerna och som jag trodde så klarade inte den lilla krabaten sig :( om inte turen är på min sida när sotis kull kommer så lär jag nog sluta som kanin uppfödare. Har haft sån otrolig otur den senaste tiden och de tar på en nå jävulskt! Är så less. På eftermiddagen kom Liza hit. Vi käka pizza, såg serier och prata massa skit som vanligt ;) sen åkte vi lite bil också.
 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao