söndag & måndag

Glömde blogga om vad vi gjorde igår haha xD bra minne man har! Iallafall så klev vi upp vid 11 nått, lata oss framför tven & kika lite på vasan. Sedan åkte Christian iväg vid 1 ungefär då han skulle iväg och döma hockey. Så då passade jag på att gå ut på prommis med alla vovvarna :) inte lätt att hålla koll på alla, men de gick bättre än förväntat! När jag kom tillbaka till huset hann jag bara sätta mig vid datorn så kom Christians föräldrar hem :) satt mig iallafall och plugga en stund åh sedan kolla vi lite på tv! Hann även sova 15-30min innan Christian kom hem vid 5-6 och då hade han köpt med sig pizza 😄 muma!! Efter middagen satt vi oss och kika på nya beck tillsammans :) sen gick hans föräldrar och la sig, så då kollade vi klart på en film som vi hade börjat se dagen innan. Efter den gick vi också och la oss.
Khloe väckte mig vid 4 (yeey) och ville ut. Så då vare bara att pallra sig upp. Sedan vid 10 ringde mamma, hon hade pratat med tandläkaren. Dom tyckte att jag skulle åka in på en gång då det tydligen kan vara jätte farligt när de börjar gå ner mot halsen. Man kunde tydligen få blodförgiftning. Men jag sket i att åka, jag orkar verkligen inte. Tar de på onsdag när jag ändå ska till VC. Kan ha ont och feber några dagar till.. efter de vaknade vi väl typ vid 11, åt frulle, titta lite på tven. Sedan åkte vi till lägenheten. Christian åkte på en gång när vi kom hit då han skulle jobba. (Vilket han fortfarande gör) så jag och khloe har mys för oss själva :) de ända vi kommer göra ikväll är att häcka framför netflix och hoppas på att febern går över snart. 


Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao