söndag & måndag

Hello! Igår bjöd jag och liz jeppe på middag, det blev kyckling inlindad i bacon, potatisgratäng och sparris 😊 det blev awesome 👌 så jävla gött!!

efteråt kom Christian hit och sov över till idag. Vi har väl mest slöat hela dan och gått på prommis med vovvarna 😄 sen så åkte han vid 18.00 ungefär och då tänkte jag passa på att mocka åt kaninerna. Men när jag kom ner till dom såg jag att ja hade glömt åh köpa nytt spån 😐 såå typiskt! Så får åka till fränsta imorgon och köpa, så jag hinner mocka innan jag åker till stan imorgon kväll..

sen så har jag gett min dator till jeppe så ska han omformatera den åt mig. så är utan nu ett tag. lär väl inte bli så mycket bloggning nu när jag är datalös. men ska försöka göra mitt bästa iallafall 😊

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao