stay positive

Just nu är jag i en period då jag knappt orkar ta mig upp ur sängen på dagarna. Jag mår så äckligt jävla dåligt och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det är lite allt möjligt som spökar i mitt huvud just nu. Det är tur att jag har djuren, så jag verkligen måste kliva upp. Annars hade jag nog legat hela dagarna. Är så sjukt trött, huvudet tungt och kroppen gör ont. Samtidigt går jag och bär på en sådan irriterande förkylning som aldrig går över.. haft den i ca 1 månad nu. Den svajar väldigt fram och tillbaka, ett tag blir det bättre och i nästa stund är det så mycket sämre.

förlåt för att ni får höra på detta gnällande. Men vill ni inte läsa så är det bara att stänga ner! Jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig lite. Så ni får stå ut eller stänga ner bloggen helt enkelt.

Det är svårt att försöka vara positiv när det ända man har är negativa tankar.

Gillar

Kommentarer

cecilija
cecilija,
liza
,
<3
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao