STOCKHOLM

Hej snyggingar! I måndags åkte jag och mamma tåg till Stockholm då jag hade tid på specialist kliniken. Besöket gick bra, förutom att jag kanske inte fick fram allt jag hade velat. Blir verkligen hjärnsläpp när man väl sitter där. Så blev sjukt besviken på mig själv. Men det gick bra ändå! Dom gjorde ett känseltest, rörelsetest och smärttest också och kom fram till att jag tydligen har mindre känsel på höger sida av kroppen än vänster. Vilket jag inte riktigt tänkt på förut.. Men nu när jag har fått det uppklarat så förklarar det en hel del. Dom andra testarna fick jag inte veta så mycket om hur det gick. Dom babbla bara massa skalor. så jag förstod inte så mycket. Men skulle tydligen inte få reda på dom resultaten för ens senare under utredningen. Så ja, jag får hjälp! Tack och lov!

Dom pratade även om hur vi ska börja. Ska få tid för en magnetröntgen, blodprover och lite annat smått & gott. Blodproverna passa jag på att ta på tisdagen på Sophiahemmet så att jag slapp göra det senare, 11 rör blev det. Har aldrig tagit så många rör förut haha! Men det är bra att dom är noggrann och vill ha "färska" prover eller vad man ska säga. Så det blir några fler besök till Stockholm som det ser ut. När dom gjort dessa undersökningar så ska vi diskutera resultaten och hur vi ska fortsätta. Så det kommer bli en lång och tuff process.. Men jag är glad att jag äntligen får hjälp iallafall! Eftersom det blivit så mycket värre det senaste halvåret.

På tisdagen åkte vi tåg hemåt igen. Men innan hemfärden så gick vi en runda på Drottninggatan och shoppade lite! Fyndade faktiskt en del, så det kommer i ett annat inlägg ;) Det var iallafall sjukt skönt att komma hem igen! Kändes som att vi hade varit borta i flera dagar.. och vi hade bara varit borta en dag, helt galet.

Tog faktiskt några bilder med mobilen.. creed till mig!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Malin,
Hoppas det blir bättre vännen <3
nouw.com/malinhardstahl
cecilija
cecilija,
Åh tack ❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao