STÖK & BÖK

Hej finisar! Både igår och idag har jag haft full rulle. Igår var det städning, julpyntning och tvätt som gällde, samt att kaninköparna var här. Sen idag så var jag på apoteket och hämtade ut hjärtmedicin, handlade på coop, handlade djurmat på mitt foder och åkte till en återvinningsstation. Ja det är lika bra att passa på att få massa gjort när man ändå är i Fränsta. Man åker ju inte dit varje dag direkt, även fast det är så nära hehe.

Imorgon åker jag och Khloe till Patrik. Så skönt att få komma iväg lite. Vi har inget speciellt planerat i helgen (vad jag vet?), vilket är ganska skönt :) Men vi lär nog åka och handla nått till lägenheten. Jag behöver filtar.. annars fryser jag ihjäl! Så filtar blir han nog tvungen att köpa ;) hehe! Ni får överleva att jag inte uppdaterar allt för ofta numera och att bloggen har blivit fruktansvärt tråkig. Men jag har noll inspiration för tillfället. Hoppas ni haft en bra dag fina ni, kram!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao