Sundsvall

Ikväll blir det att dra iväg till sundsvall och sova där tills på tisdag är det tänkt :) Imorgon kommer Liza upp och då ska vi iväg på birsta och shoppa lite (inga kläder dock). Är egentligen pank, men har ändå lyckas skrivit en lång lista på vad jag ska kolla efter när jag är där xD Så typiskt mig haha. Så får se hur det går med det. Men något som jag måste köpa är iallafall sele till khloe, halsband till milla, dubbelkoppel och en hundbädd. Så tror knappast jag har några pengar kvar efter det, vi får se haha! Tur jag har massa mat i frysen så att jag överlever den här månaden (A) Sen om det tar slut har jag ju alltid mor & far att åka till ;) Det gäller att vara smart ibland!

 Sen på tisdag ska faktiskt jag hämta hem en ny vovve som jag ska ha på prov :) Nemo heter han och är en keeshond. Jättefin och världens snällaste! Längtar något så otroligt! Sen hoppas jag ju självklart att det ska funka med alla djuren. Är väl mest Cooper jag oroar mig över, men det går nog bra efter nån vecka :) Khloe kommer bli väldigt glad iallafall av att få sällskap av en vovve!


ska fixa en ny stämpel till mina bilder nu eftersom jag bytt blogg. Men det får bli senare nån gång.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao