SUSHI TIME

Hej snyggingar! I torsdags tog jag en tripp till Sundsvall för att jag hade en tid för återbesök på brynen, förhoppningsvis för sista gången. Denna gång gjorde vi dom lite tjockare och jag kommer visa er det färdiga resultatet sen när dom har läkt. Jag hoppas verkligen dom läker fint nu och att dom inte smetas ut så mycket. Men det kan bara tiden utvisa! Efter jag hade varit och fixat brynen så kunde jag inte hålla mig från att åka och köpa sushi, varit så galet sugen på det nu på sistone och vill äta det typ hela tiden! Det roliga var ju att jag beställde en och betalade för en, men fick två :D haha alltså hur nice??!! Vet inte hur dom kunde göra fel eller om det bara var killen som gjorde dom som tyckte jag såg extra hungrig ut haha ;) Jag blev i alla fall skit glad när jag kom hem och insåg att jag hade fått det dubbla jag betalat för! Det var i alla fall sjukt gott och nu är jag lika sugen på det igen.. Kan verkligen inte få nog!

Jag håller mig för det mesta hemma nu i Corona tider. Men ibland när jag har speciella tider så "offrar" jag mig. Samt att jag inte har beställt mat på några månader pga rädslan av att bli smittad, men nu känner jag ändå att jag kan göra det om jag verkligen vill. Det beror väl mest på att jag tror att vi alla kommer få Corona för eller senare i vilket fall. Även om man är galet försiktig så kan man få det. Så jag tycker att alla ska göra det dom kan för att minska smittspridningen, så att sjukvården inte blir överbelastad. Men jag tror inte någon kommer undan det här viruset, tyvärr. Så helt enkelt får det bära eller brista för mig känner jag.. jag gör det jag kan och sen får vi se om/när jag får viruset och hur dålig jag blir. Antingen dör jag eller så blir jag sämre i min ME. Även fast det skrämmer mig, så försöker jag inte tänka på det så mycket. Utan det får jag ta då, om jag får Corona. Jag är mest rädd för hur nära och kära ska påverkas av viruset om dom får det. Är verkligen LIVRÄDD för det och kan ju säga att några nära mig redan fått det. Så jag har varit på hel spänn nu i några veckor, för att jag är så rädd att något ska hända dem. Så ta inte varandra för givet, för man vet verkligen inte när någon i sin närhet tar sina sista andetag.

Just nu är jag och hundarna mycket ute i skogen, som vi alltid brukar vara vid den här årstiden. Det är så himla härligt att bara få koppla bort allt runt omkring och få njuta av naturen. Älskar verkligen skogen. Det är min terapi.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao