Svält

Usch, jag vill bara att denna smärta ska gå över nu.. Känns verkligen som man svälter ihjäl sig själv. Sjukt hur hungrig jag här! Testade äta lite mos nu innan jag la mig. Men nä, gjorde svin ont efter ett tag. Så fick försöka skölja ner de med lite vatten. Försökte även äta lite makaroner förut idag,bit för bit. Men gick inge vidare. Då jag mår illa osv. Får ju i mig alldeles för lite, så mår nå sjukt dåligt. Jag är ju van med att äta i princip hela tiden :s så detta tar verkligen kål på mig!! Nu får jag leva på nyponsoppa, saft, glass, vatten och smärtstillande. Yey! 
syrran var snäll att gjorde milkshake åt mig förut, så de slank ner iallafall :) typ de ända som går hyfsat bra att svälja. Men gör ju ändå ont som fan de med
Så nu är jag redan less och hungrig som ett as!! 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao