take me to a better place

Funderar starkt på att komma tillbaka snart och blogga igen . Men vill isåfall göra om bloggen helt! Men som vanligt har man noll inspiration så lär ju inte bli något snart. But who knows? kanske får någon idé snart. Har förresten fått feber nu i denna värme. Kan ju säga att det inte alls är nå roligt. Svettas som fan på dagarna och fryser som ett as på kvällarna -.- Men har iallafall ingen jätte hög feber som jag hade sist. Så det är jag glad för! Dennis har jobbat i princip hela veckan, förutom igår då. Så har sjukt tråkigt på dagarna just nu. Tur att han kommer hem snart. Dock lär han väl sova direkt när han kommer hem.. eftersom han ska upp igen imorgonbitti. Men till veckan är han ledig 3 dagar i rad, yeey! Funderar just nu om jag ska klippa mig något i den här stilen på måndag
Vill alltså ha håret längre bak & kortare fram. Då jag egentligen hatar att ha rakt hår. Ser så onaturligt ut på något vis på mitt hår.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao