the sun shines bright

Hej snyggingar! Igår efter Johan kom hem från jobbet så tog vi skotrarna och åkte upp till stugan som han har köpt. Dom håller på att plocka isär den så den ska gå att frakta till platsen den ska stå på :) Mycket jobb.. men det kommer bli awesome när det är klart! Vi kom hem ca halv 7 igår, så jag var döööö hungrig! Grabbarna (Johan & Olle) åkte och handla så vi kunde göra tacos. Man ville ju ha något som gick fort att göra när klockan var så pass mycket. Det var iallafall supergott, som vanligt ;)

Idag åkte dom upp igen vid 10 (tror jag), men jag stanna hemma och sov ;) Blev så jävla frusen igår så kände mig inte alls sugen att åka dit idag igen. Dom klarar de där så bra själva så, hehe! Har istället passa på att duscha och fixa mig lite, så man känner sig lite fräschare. Det är ju ändå lördag! Så nu är det bara att vänta och se vad resten av dagen har att erbjuda :) Hoppas ni har en underbar lördag, kram

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao