THE WEEKEND

Hej finisar! I helgen har jag inte haft någon lust att blogga alls. Därför har det stått ganska stilla här. Har lovat mig själv sen jag kom tillbaka att bloggen inte ska vara ett måste. Utan att jag skriver när jag själv har lust för det. Än så länge funkar det hyfsat ;) Hoppas det håller i sig!!

På fredagen kom iallafall Patrik hit. Han blev kvar här tills igår kväll (söndag). I lördags åkte vi en snabbis till stan då jag hade glömt lite grejer där. När vi ändå var där passa vi på att åka till max också ;) namnam! Inte ätit där på evigheter! Så gott! Sen så har vi mest slöat i helgen, varit med djuren och myst :) Vad har ni haft för er i helgen? Har iallafall varit sjukt väder, det kan vi nog alla hålla med om!

bjuder på några mobil bilder från en av helgens prommisar

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao