THERMOBÄDD

För några veckor sedan fick Khloe hem denna bädd från Hundvännen. Det är en Thermobädd, vilket innebär att bädden är värmereflekterande & passar extra bra till valpar eller äldre hundar med t.ex. ledproblem, eller till en hund som Khloe som älskar värme :) Khloe är supernöjd med sin nya bädd och sover i den i princip jämt! Nu slipper vi även ha en filt i bädden för extra värme, vilket jag tycker är jätteskönt. Då hon annars drar runt på den och hårar ner den något kopiöst, vilket resulterar i att jag köper nya filtar hela tiden, men nu slipper jag det! Jag rekommenderar denna bädd starkt till er som har hundar som är valp, gammal eller bara älskar värme helt enkelt :) Definitivt prisvärd och finns i 3 olika storlekar :) Om du är intresserad av just denna bädd hittar du den här!

Sen så finns det ju sååå mycket annat på hundvännen som ni kan välja mellan. Allt från matskålar, godis och leksaker & så mycket mer! Och det bästa är ju självklart att jag har en 20% rabattkod till er :D Så passa på att skämma bort din pälskling! Ange: Cecilia20 i kassan så dras 20% på erat köp :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao