Things I Want

Här kommer en lista på lite saker jag vill ha, varför är man inte rik för? :(


1. Alltså hur fint är det inte med en kontinentalsäng? Jag älskar dom iallafall och vill ha en helst nyss!! Just nu har jag bara en 120 säng utan nån gavel. Hur tråkigt och fult som helst..


2. Något mer jag vill ha, eller rättare sagt göra är fler tatueringar. Har en hel del idèer i mitt huvud och vill ha både sleeve på armen och på ett ben. Alltså det är så snyggt!!


3. Sen så vill jag också tatuera mina ögonbryn, eftersom mina ser helt för jävliga ut. (finns att se längre ner i ett inlägg)


4. Något jag mer vill köpa är en ny bil, då min drar så extremt mycket olja. Drömmen är ju en audi.. men jag kommer ju inte ha råd att köpa nån dyr bil direkt haha.


5. Jaa.. fransar! Det är något jag också velat göra länge. Men har aldrig pengar till det tråkigt nog.


6. Tandblekning är faktiskt något jag velat göra ända sedan jag var barn. Konstigt nog.. Man tänkte iallafall alltid att när jag blir vuxen ska jag då iallafall bleka tänderna. Har det blivit av än? neej.

bilder från google

Gillar

Kommentarer

emmakristina
emmakristina,
Mattias köpte en kontinentalsäng till oss för bara nån månad sedan, sover som en bebis, dock är det memoryskum som gör de krångligare att ta sig ut sängen haha, man liksom sjunker ner i dem haha! Å tandblekning, de skulle jag också vilja göra! 😲
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
ååh va skönt 😃 bra att du får sova! hahaha du får skaffa en lyftkran hihi! Jaa jag har så gula tänder nu 😟
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao