TIME FLIES BY

Hej snyggingar! Här ekar det tomt som vanligt.. hehe. Har inte riktigt haft tiden eller orken att sitta och blogga något nu. Har haft fullt upp med mina små projekt (t.ex. kistan), djuren, födelsedagsfirande och annat krimskrams! Min kropp har inte riktigt orkat med allt detta och har sagt ifrån några gånger, men jag krigar på ändå. Vilket kanske inte alltid är det bästa, då jag egentligen behöver mycket vila. Men jag lever iallafall fortfarande så ni behöver inte oroa er ;)

Förra veckan var jag iväg och tatuera brynen igen, så jag hoppas verkligen att dom fäster bättre denna gången! Annars är det bara att åka dit igen efter sommaren.. tur att Sara är så grym så hon bjuder på det där :) verkligen sjukt snällt! Sen på fredag (denna vecka) ska jag iväg till tandläkaren igen och se om käkledsdisken har hoppat tillbaka eller inte. Dock tror jag inte att den har hoppat tillbaka än.. så börjar bli fett nervös.. *snälla låt fanskapet ha hoppat tillbaka!! - Jaa.. pray for me helt enkelt!

Tycker faktiskt mobilkameran är ganska okej! 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao