TITTA VAD SÖT JAG ÄR MATTE

Hej snyggingar! Idag har jag hunnit med att mocka åt kaninerna och tvättat. Eller ja.. jag håller fortfarande på och tvättar så är inte klar än ;) Kaninerna har fått kommit ut på gården och rört lite på sig också. Nu när snön börjar försvinna så kan dom ju äntligen vara på gräsmattan igen. Det har verkligen smält helt galet mycket! Sen har jag även hunnit med att fixa Premiere Pro CS6 på datorn, eftersom jag endast hade Premiere Pro CC på prov/trial. Så nu kan jag fortsätta med Youtube om jag vill :) Har en planerad video jag tänkte hinna med att spela in nästa vecka! Spännande va? ;)

Sen så har jag sålt min gamla kamera idag också. Liza köpte den av mig, hehe! Så hon kommer och hämtar den i eftermiddag. Sen ikväll ska jag iväg till kusin och kolla in hennes nya lägenhet :) samt gå igenom om vi ska sjunga nån låt på farmors begravning nästa vecka. Har dock fått ont i halsen en aning, så vi får se hur det blir med de :/ Hoppas ni har en bra dag fina ni! Kram

Gillar

Kommentarer

Ariella
Ariella,
Vädur är så söta!
nouw.com/ariella
cecilija
cecilija,
Ja visst är dom 😃
nouw.com/cecilija
celinelundqvists
celinelundqvists,
Men en sån gullis!
nouw.com/celinelundqvists
cecilija
cecilija,
Ja hon är riktigt söt!!
nouw.com/cecilija
Lizaaa
,
Hon e ju så jävla fin😍😍
cecilija
cecilija,
Ja hon är ju de 😍😍
nouw.com/cecilija
sannanorenius
sannanorenius,
myskanin😍 har själv kaniner och tävlar även inom hoppning💕
nouw.com/sannanorenius
cecilija
cecilija,
Ja verkligen 😃 jaha vad kul! Haft kaninuppfödning ja men slutade för nått år sen 😊
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao