två månaders förkylning

dag 18

Alltså denna förkylning... den går ALDRIG över! Nu är den värre igen! Blir så less :( Den måste ju för fan ha hållit i sig i två månader nu. Tycker den borde gå över nån gång.. men icke! Ja jag är irriterad, nå fruktansvärt. Aja nu ska jag släppa de där x) annars lär jag väl skriva en hel roman.

Idag blir de väl mest att tat lugnt som vanligt då.. Kan inte göra så mycket annat. Nä men jag ska väl iväg till mor & far en sväng snart tänkte jag :) se om dom bjuder på fika, heheh. Gottegris som man är ;) Sen får jag helt enkelt ta dagen som den kommer.

geee mig sooommmmar nuuuu!

Gillar

Kommentarer

Thereese
Thereese,
Jobbigt ! Vet hur det är med den där förkylningen. Är själv förkyld nästan hela tiden. Så fort man blir frisk från den så får man tillbaka den typ några dagar senare. Himla jobbigt är det 😋 !
Hoppas du får en bra söndag.
nouw.com/thereese
cecilija
cecilija,
Ja fy det är extremt jobbigt! Ja precis så är det, kommer tillbaka så fort man tror att det börjar vända. Men men.. nån gång lär väl den förhoppningsvis gå över. Lider med dig, vill inte att någon fler ska behöva ha det såhär :/ så påfrestande. Tack , detsamma 😊
nouw.com/cecilija
Thereese
Thereese,
Ja det är ju det. Tyvärr ja ..! :/ Ja förhoppningsvis iallafall. Tack detsamma. Nä jag tycker samma här att ingen ska behöva ha det såhär med förkylning hela tiden men det dumma är ju att det inte finns något att göra åt det. :S
Tack 😊
nouw.com/thereese
Ida,
Vad jobbigt!! 😟 Vllken fin bild! Kram
iidajohansson.se
cecilija
cecilija,
Ja verkligen 😟 Tack så mycket 😃 kram
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao