Update

Sedan jag bloggade sist har jag hunnit varit hemma i Finnsta i 5 dagar och kommit hem till Njutånger igen. När jag var hemma i Finnsta passade jag på att åka till doktorn, klippa & färga håret och umgicks med Liza en kväll :) Längtar nå sjukt tills jag ska flytta hemåt igen. Dock så har man ju så mycket grejor, så själva flytten vet jag inte direkt om jag ser fram emot :s + att alla kaniner + burar ska med också. Zekes hundgård och hundhus blir det nog till att sälja, då jag inte kommer ha någon användning för dem sen. Så det är lika bra att sälja det så man slipper frakta. Kommer ändå behöva två släpvagnar redan, så vill helst inte behöva ta med mig massa onödiga saker. Eftersom Dennis inte kommer flytta med på en gång kommer det bli otroligt tomt. Men jag ska försöka hålla mig sysselsatt, har ju sovrummet att renovera :) också kommer vi ju självklart hälsa på varann under den här tiden vi är särbos. Dock hoppas jag inte att det varar länge, utan att han kan flytta ner så fort som möjligt :) Men det är bara vänta och se.
Har hittat en till sak jag kom på att jag måste köpa, får se om de blir en ny eller om man lyckas hitta någon begagnad :) kostar 599kr på Ikea.


Sedan så måste jag ju bara visa hur söta kaninungarna är, dom är ju helt underbara dom små liven<3

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao