Uppdatering

Har inte orkat bloggat något sen jag kom hem. Förutom inlägget på Selma. Men tänkte försöka börja komma igång lite igen. När jag kom hem hade Dennis såklart åkt på världens förkylning. Skitkul.. så nu sitter jag här också och är dundersjuk! Trodde aldrig jag skulle kunna ha såhär ont i halsen igen efter operationen.. -.- Men jag hade fel.
Just nu längtar jag inte till annat än att bli frisk. Då det är sjukt mycket att göra här hemma. Så mycket städning och fixning ute hos kaninerna som ska göras.. blir så rastlös när man bara ska ta de lugnt och i princip ligga hela dagarna. Då jag är så rädd att jag ska bli kvar så efter jag är frisk. Att inte ha någon ork och kunna göra saker. Iallafall så börjar Selma känna sig mer som hemma. Hon morrar fortfarande ibland åt Skrållan & Zeke. Men hon har blivit mer förtjust i Zeke än Skrållan. Då Skrållan följer efter henne hela tiden och ska leka. Vilket Selma inte vill än. Hon är väldigt speciell har man märkt, men en helt underbar liten varelse :D Hon passar bra in i våran lilla familj! Sen så hämtade jag min nya mobil igår. Kan ju inte va annat än nöjd! :) Så skönt att ha ny telefon, äntligen! Så nu blir det att ha iphonen som reserv. Dock så förstår jag inte hur den hållt så bra. Har tappat min i golvet tusentals gånger och aldrig gått sönder. Sen hör man att vissa bara behöver tappa den 1 ända gång för att den ska gå sönder. Knäppt de dära. våran fina tjej <3

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao