ut på tur aldrig sur

Igår var det en bra dag.

Har inte alls många sådana, men detta var en bra dag. Johan tog med mig ut på en moppetur. Inte kört på flera år. Sjukt kul var det! Jag körde den röda till höger och han körde den blåa till vänster som ni ser på bilden nedan :) Var lite svårt i början att lära sig de här med växlarna. Men tillslut så satt det hyfsat iallafall! Sedan så fick jag även köra sexhjulingen, haha så kul :) jag älskar ju allt som går att köra i princip. Men jag vågade faktiskt inte köra lastbilen denna gång, det får jag ta senare ;) läskigt att köra något så stort tycker jag ;o

På eftermiddagen efter vi hade käkat tacos så åkte jag och khloe hemåt. Sen när vi kom hem var det bara att fräscha upp sig lite så drog jag vidare mot Frida :) Vi drack lite drinkar, spela spel och prata. Jättemysigt var det. Blev trött vid 12, så då for jag hem och sov. Vaknade sedan till en hemsk morgon som ni läste om här i inlägget nedanför. Aldrig får det kännas bra.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao